NAAKTPLAKKER WEBSPEL

naaktplakker, een onnozel maar spannend webspelletje op welzeker.net

Welkom bij dit gratis, onnozel, cultureel hoogstaand en spannend webspel. Beroemdheden gaan sinds het begin der tijden regelmatig in hun blootje op een schilderij, foto en in de film. Zelfs heel bekende, vermaarde en talentvolle acteurs en actrices laten zich de laatste jaaaaren wel eens aanstaren in naakt of karig bedekt lijf & leden. Wel, wij gaan de culturele toer op en in dit spel moet je proberen om het juiste bloot aan de juiste artiest, euh, te kleven. Zoals u weet is er in deze moderne tijden meer bloot voorhanden dan 'vanwege het scenario', 'om het verhaal' of 'artistiek' verantwoorde redenen. We zitten namelijk knal op de actualiteit! Het is zo'n beetje schering en inslag geworden om als bekendheid "per ongeluk" je blote borstkas (of ander moois) te laten zien wanneer je een tikkeltje in de vergetelheid geraakt, of net voor het moment dat een nieuwe film, CD of concertreeks zal aangekondigd worden. Wij speelden al lachend in op de uitwasemen van deze hippe trend om dit culturele spelletje te verzinnen.

Het is een spel voor elke M/V/H... er zit dus niet alleen cultuur maar zowel mannen- als vrouwenvlees in dit game. Dit is geen spel voor mensen met een zwak hart of strenge moraal. Sommige beelden kunnen een nefast effect hebben op het doen en laten van de speler. U bent gewaarschuwd: dit webspel bevat bloot vlees en cultuur!

Op zich is dit spel, naakt toewijzen aan een bekend artiest, helemaal niet nieuw. Reeds in 1508 (16de eeuw dus) vond de lokale burgerij het uiterst vermakelijk om stukken bloot uit naaktportretten van vermaard kunstschilder Giorgione toe te wijzen aan een bekende muze ... die misschien model stond. In die tijd stond het internet nog in zijn kinderschoenen, dus speelde men dit spel op geheel andere manier. Maar nieuw is dit fenomeen alleszins niet.

De handleiding bestaat uit twee zinnen:
1. Op elke pagina ziet u een stukje naakt en twee tot drie namen van beroemde artiesten
2. Klik op de naam van de artiest waarvan u denkt dat die het stukje naakt op de afbeelding gemaakt heeft.

Wanneer u een fout maakte kan u onbeperkt herkansen. Zodra u alle artiesten aan het juiste naakt (of vice versa) heeft kunnen plakken, komt u op een geheime pagina terecht met alle originele kunstwerkjes. Van een leuk, cultureel en educatief geschenk gesproken! Welzeker..

Alvorens te starten moeten we zeker zijn dat u:
1. 18 jaar of ouder bent
2. de humor van dit webspelletje inziet, en
3. na het al dan niet uit-spelen, op generlei wijze 's nachts wakker zal liggen, noch van het spelletje zelf, noch van het naakt dat u aanschouwde, noch van het feit dat u mogelijks geen enkel goed antwoord gaf en tot de vaststelling komt dat u toch niet zo snel als gedacht een blote bibs,tafereel, onderwerp of borst aan een artiest kan toewijzen

U heeft twee mogelijkheden... Klik op hetgeen voor u van toepassing is (ja of neen):

Ik ben 18 jaar of ouder, zie de humor van dit webspelletje in, ga dit spelletje uit eigen wil en op eigen risico spelen en verwacht generlei erkenning of prijzen voor het al dan niet succesvol spelen van het spel. Ik zal de eigenaar, maker en beheerder van dit spel en de website waarop het gehost is vrijwaren van elke verantwoordelijkheid of vervolging voor de eventuele rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou kunnen ontstaan door, of voortvloeien uit, het spelen van dit spel.

NEEN ik ga niet akkoord

JA ik ga akkoord

Tweet deze pagina