welzeker.net

Maar je zal nog vanalles vinden. We droppen hier namelijk regelmatig allerlei zaken die we toch hebben rondslingeren. De bedoeling van de blog zelf is om je te laten lachen en een ietsiepietsie nadenken, in gelijk welke volgorde. De Britten noemen de gehanteerde schrijfstijl "The fine art of bullshitting". Je mag altijd reageren op een artikel en hoewel we dat zelfs aanmoedigen, moeten we ook benadrukken dat we bewust de draak steken met de onderwerpen die aan bod komen... Dus neem het niet te ernstig indien je iets verkeerd interpreteerd ;-) Taalpuristen bezorgen we met plezier enkele slapeloze nachten en wanneer je tijd & zin hebt moet je de artikels een paar keer achter elkaar lezen (met was tussentijd) want we hebben ons laten wijsmaken dat je bij een eerste lezing soms al eens een zinspeling over het hoofd zou kunnen zien. So what?

Andere dinges

Buiten de vanallerlei informatie, bieden we hier ook nog enkele andere fun dingen, zoals de grappige foto van de dag, de uitspraak oftewel "Quote" van de dag, een wat speciaal woord in "woord van de dag", wie er vandaag jarig is, welke historische gebeurtenissen vandaag plaatsgegrepen en een webspel genaamd "naaktplakker". We staan hier elke nacht speciaal op om alle "van de dag" data te verversen. Alhoewel, meestal liggen we om middernacht toch nog niet in onze nest, dus no prob!

Vanallerlei

Desalnietemin we graag overdreven onnozel doen, durven we soms ook al eens ernstig uit de hoek komen (maar niet te lang). In deze rubriek zal je namelijk allerlei serieuze en minder ernstige zaken terugvinden. Een watertander? OK dan... een overzicht van de verschillende rattensoorten die je zoal kan tegenkomen tijdens een nachtje stappen. Platen en CD's die platinum awards in de wacht sleepten, enz. Ha!

Wij

M, 185cm, lid van Mensa en The Oath Society. Alle stuff hier is puur voor phun! Het je iets in te seinen? Duw dit gerust naar ons via contact.