Blog archief

Blog archief

Ik heb nog even getwijfeld of ik de blog van een week geleden of alle oude blogs ook op de website zou plaatsen of niet. Op zich een leuk idee, maar ik kwam er al snel achter dat zowat 90% van alle bezoekers elke week even komen kijken om de nieuwste blog te lezen. De meesten komen zelfs dagelijks even langs, ofwel voor de grappige foto van de dag ofwel voor het overzichtje van jarige beroemdheden ofwel voor het lijstje met historische gebeurtenissen. Sommigen komen elke dag even kijken naar alledrie!

Op zich is een blog archief wel leuk, maar het vergt een hoop werk dat ik liever in het schrijven van een nieuwe blog steek. Ik kreeg een mailtje waarin een lezer vroeg of oude blogs eventueel op verzoek konden beschikbaar gemaakt worden. Ook weer een goed idee, maar toch weer een hoop extra werk.

Daarom heb ik een andere beslissing genomen: binnen afzienbare tijd zal ik een e-boek maken, met daarin alle blogs vanaf de eerste ... tot de recentste blog op het moment van uitgeven. Waarschijnlijk zal ik dat boek te koop stellen voor een paar Euro's, een leuk hebbeding! Zodra het e-boek klaar is zal ik dit kenbaar maken op de home pagina van de blogsite. Waarschijnlijk zal dit iets zijn voor tegen de kerst van 2015.